natrag na sve

Excursor sustav goes live!

Gulliver travel uveo novu platformu za prodaju izleta i ostalih usluga u B2B segmentu

(Dubrovnik, 14. svibnja 2018.) Gulliver travel je početkom svibnja ove godine u svoje poslovanje prvi uveo Excursor platformu koja je u  strateškoj suradnji s Combisom razvijana tijekom 2017. i 2018. godine. Razvijena je te uvedena i Excursor mobile aplikacija koja je zamijenila postojeću Boockpacker aplikaciju za terensku prodaju predstavnika.

Excursor je produkt zajedničkih napora i suradnje Combisa  i Gulliver travela, a predstavlja platformu za agregaciju izleta i ostalih izvanpansionskih usluga. Platformom je uspostavljena digitalna komunikacija između organizatora, prodajnih kanala i krajnjih korisnika u realnom vremenu. Osim toga, Excursor uspješno i jednostavno rješava zahtjeve gosta za izvanpansionskim uslugama, pruža minimalni trošak vremena na samu rezervaciju, eliminira telefonske pozive te prikuplja sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Suradnja s IT sektorom u razvoju Excursor platforme i njeno uvođenje potvrđuje našu ulogu predvodnika u postavljanju trendova u turizmu u regiji, kao i naše proaktivno djelovanje u različitim segmentima. 
14/05/2018