Operacije ukrcaja / iskrcaja, izleti i lučka agentura

Doživite ljepote Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Srbije znajući da će sve vaše želje i potrebe biti ispunjene.

Operacije ukrcaja / iskrcaja, izleti i lučka agentura

www.intercruises.com

POGLEDAJTE VIŠE

OPERACIJE UKRCAJA / ISKRCAJA PUTNIKA

Naš tim u suradnji sa predstavnicima brodske kompanije provodi koordiniranu operaciju kako bi osigurali kompletnu uslugu gostu do samog ukrcaja na brod. Članovi tima imaju odlično znanje i kontakte na lokalnom području. Uz navedeno, imamo i podršku i pristup resursima širom svijeta. Imamo uvjete i znanje koji nam omogućuju nesometano provođenje operacije ukrcaja/iskrcaja.

DOBRODOŠLICA

U izravnom smo kontaktu s gostima prilikom njihova dolaska, pružajući im potrebnu pomoć i toplu dobrodošlicu u ime brodskih kompanija.

TRANSFERI

Naš stručni tim zadužen za ukrcaj/iskrcaj gostiju obavlja sve operativne poslove vezane za transfere putnika. Prevozimo goste do, i iz luke, hotela, zračne luke, vodeći o njima računa sve dok se ne prijave na brod ili pristupe info pultu.

MANIPULACIJA PRTLJAGOM

Osiguravamo pouzdan i siguran prijevoz prtljage i pomažemo gostima radeći zajedno sa predstavnicima brodskih kompanija u cilju pružanja bolje i efikasnije usluge.

PRIJAVA (CHECK IN)

Naši djelatnici zajedno sa predstavnicima brodskih kompanija obavljaju besprijekoran operativni process pružajući profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Pružamo kompletnu uslugu koja pored samog ukrcaja i iskcraja gostiju (putnika) obuhvaća pružanje dodatnih informacija ili realizaciku izletničkih programa, pa čak i rezervacije u restoranima.

 

MORSKA I RIJEČNA KRSTARENJA (IZLETI)

Opustite se i uživajte u prekrasnoj obali Jadranskog mora ili očaravajućem krajoliku Dubava, posjetite sve glavne, kao i one skrivene, luke u kojima ćemo se pobrinuti da ispunimo sve vaše želje. Naš iskusni tim spreman je odmah odgovoriti na sve zahtjeve, stvarajući programe prema vašoj mjeri i vašim željama. Nezaobilazni smo dio obitelji krstaša već više od 15 godina, za koje vrijeme smo razvili visoke standarde usluge i izvrsne odnose sa svim relevantnim tijelima. To nam je omogućilo da postanemo vodeća agencija u pružanju usluga izletničkog programa za područje Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Srbije. Pridružite nam se na zajedničkom putovanju i sve brige prepustite nama!
 

MORSKA KRSTARENJA (LUČKA AGENTURA)

U svim lukama Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, prije dolaska broda i nakon što ode, naš tim će obavljati sve poslove lučkog agenta, pružajući vam sve potrebne usluge potkrijepljene bogatim iskustvom i dobrim odnosima sa predstavnicima lokalnih institucija. Naši agenti su sposobni riješiti neočekivane probleme brzo i učinkovito, uz potporu i resurse globalnog poslovanja.