Izleti

Najbolji način da istražite Hrvatsku i steknete nezaboravne uspomene!

Izleti Hrvatska

www.croatia-excursions.hr

POGLEDAJTE VIŠE

Proširite svoje horizonte, otkrijte očaravajuća mjesta, upoznajte lokalnu povijest i kulturu, udovoljite svim svojim čulima, učinite svaki trenutak nevjerojatnim doživljajem kojeg ćete dugo pamtiti.
Hrvatska, tisuće fantastičnih slika, bezbroj doživljaja i nezaboravnih uspomena u samo jednoj riječi. Tko jednom upozna samo jedan mali dio, poželjet će se vratiti..i upoznati još! Ovdje će vas domaćini dočekati raširenih ruku, otvorena srca i s osmjehom na licu! Ispričat će vam svoju povijest, pokazati vam svoje nasljeđe, tradiciju i kulturu.
U Dubrovniku, gradu ponosnih ljudi, osjetit ćete nevjerojatnu snagu povijesti, u svakom kamenu, u svakom ornamentu. Poseban je to grad, morate ga vidjeti. Kao i puno drugih, skrivenih pod tajanstvenim velom Dalmacije. U svakom kutu skriveno blago, antički gradovi i gradići prepuni junačkih priča. A tek otoci..jedan ljepši od drugoga, a svaki poseban, sa svojim skrivenim uvalama i pješčanim žalima. Čarobna je ta hrvatska obala, svako godišnje doba nudi svoje posebne ljepote. Ne propustite posjetiti Istru, gdje se priroda igra bojama, gdje su zeleni brežuljci okrunjeni starim gradovima a venecijanske gradiće na obali oplakuje kristalno plavo more. Svu ljepotu raznolikosti naći ćete na Kvarneru, u kojem se spajaju priroda, povijest i tradicija. U ugodnoj vožnji brodom ili modernim autobusom naši iskusni vodiči otkrit će vam mnogo. Nemoguće je otkriti sve, ali otkrijte jedan dio, vidjet ćete da je to jako puno...

IZLETI DUBROVNIK

Doživite sve ljepote Dubrovačke rivijere od Dubrovnika i Pelješca do Mostara i Crne Gore. Kada prošetate kamenim ulicama, oplovite otoke, posjetite konavoske vinograde te probate domaću kuhinju i vina, ostat ćete očarani magičnom privlačnošću povijesti i tradicije. Pogledajte više..

IZLETI DALMACIJA

Pridružite nam se u otkrivanju tajni baštine, spektakularnih krajolika, razasutih otoka, nevjerojatnih zalazaka sunca. Pogledajte više..

IZLETI ISTRA

Prošećite zaboravljenim kamenim selima na vrhovima zelenih brežuljaka i uživajte u opuštajućoj atmosferi šarmantih obalnih mjesta razasutih ovim srcolikim poluotokom. Uspomena na okuse domaće kuhinje, tartufa i vina staviti će osmijeh na vaše lice! Pogledajte više..