Krstarenja

Najbolji način da otkrijete ljepotu Hrvatske obale!

Krstarenja Hrvatskom

www.croatia-cruises.hr

POGLEDAJTE VIŠE

Odmor na drugačiji način! Prepustite se užitku putovanja u sigurnim rukama naših kapetana, i uputite se u avanturu krstarenja hrvatskom obalom.

More, opuštanje, kupanje u skrivenim valama, otkrivanje ljepota i kulturne baštine naše obale i otoka, mediteranski gastro užitci u autentičnom ambijentu učiniti će vaš odmor nezaboravnim. Programi su kreirani kako bi vam omogućili da se upoznate s otocima i gradovima srednje Dalmacije, a ukoliko su vam privlačniji najljepši otoci južne Dalmacije nudimo vam i njih, a posebno za vas kreirali smo i jedan Biserni niz južni Jadran.

BICIKLOM PO HRVATSKIM OTOCIMA JUŽNE DALMACIJE

Zaplovite na krstarenje hrvatskom obalom iz Dubrovnika i uživajte u savršenom spoju kupanja, sunčanja, kratkih biciklističkih tura te kulturnih razgleda. Ukoliko ste jedni od onih koji ne žele provesti svoj odmor sunčajući se, onda je ovaj program kao stvoren za vas. Pogledajte više..

MAGIČNO KRSTARENJE HRVATSKIM JUŽNIM JADRANOM

Priključite se krstarenju malim brodom južnom Dalmacijom iz Dubrovnika i posjetite poznate hrvatske plaže otoka Mljeta, Zlatni Rat otoka Brača, okupajte se u tirkiznom moru otoka Hvara i posjetite jedne od najpoznatijih hrvatskih atrakcija. Pogledajte više..