Krstarenja

Najbolji način da otkrijete ljepotu Hrvatske obale!

Krstarenja Hrvatskom

www.croatia-cruises.hr

POGLEDAJTE VIŠE

Odmor na drugačiji način! Prepustite se užitku putovanja u sigurnim rukama naših kapetana, i uputite se u avanturu krstarenja hrvatskom obalom.

More, opuštanje, kupanje u skrivenim valama, otkrivanje ljepota i kulturne baštine naše obale i otoka, mediteranski gastro užitci u autentičnom ambijentu učiniti će vaš odmor nezaboravnim.

DELUXE KRSTARENJE HRVATSKIM JUŽNIM JADRANOM

Jeste li spremni na jedinstveni doživljaj krstarenja oko veličanstvenih hrvatskih otoka? Zamislite da se svako jutro budite uz opuštajući zvuk mora dok bezbrižno ispijate svoju jutarnju kavu. Želite vidjeti silna kulturna i povijesna bogatstva Dubrovnika, čisto more Elafitskog otočja te otmjene restorane i kafiće na Hvaru. Što kažete na zrnca zlata rasuta u obliku roga na Bolu, baštinu Rimskog Carstva u Splitu ili na kuću Marka Pola na Korčuli? Pogledajte više..

MAGIČNO KRSTARENJE HRVATSKIM JUŽNIM JADRANOM

Probudite svoja osjetila na nevjerojatnoj pustolovini oko najpoželjnijih hrvatskih destinacija. Zamislite ljetni povjetarac, šum mora i romantične zalaze sunca na palubi. Promatrajte mediteranski krajolik u sjeni svog slamnatog šešira dok upijate vitamin D. Prošećite povijesnim gradom Dubrovnikom ili se u potpunosti opustite na brojnim šljunčanim plažama. Pogledajte više..