Krstarenja

Najbolji način da otkrijete ljepotu Hrvatske obale!

Krstarenja Hrvatskom

www.croatia-cruises.hr

POGLEDAJTE VIŠE

Odmor na drugačiji način! Prepustite se užitku putovanja u sigurnim rukama naših kapetana, i uputite se u avanturu krstarenja hrvatskom obalom.

More, opuštanje, kupanje u skrivenim valama, otkrivanje ljepota i kulturne baštine naše obale i otoka, mediteranski gastro užitci u autentičnom ambijentu učiniti će vaš odmor nezaboravnim. Programi su kreirani kako bi vam omogućili da se upoznate s otocima i gradovima srednje Dalmacije, a ukoliko su vam privlačniji najljepši otoci južne Dalmacije nudimo vam i njih, a posebno za vas kreirali smo i jedan Biserni niz južni Jadran.

KRSTARENJE OTOCI I GRADOVI SREDNJE DALMACIJE

Krstarenje je idealna prilika za susret s ljepotama srednje Dalmacije i njezine južne regije. Neka vas ritam valova povede u povijesne gradove Split, Hvar, Korčula, kao i najznačajniji od svih, grad Dubrovnik te na obale otoka Mljeta. Pogledajte više..

MAGIČNO KRSTARENJE HRVATSKIM JUŽNIM JADRANOM

Priključite se krstarenju malim brodom južnom Dalmacijom iz Dubrovnika i posjetite poznate hrvatske plaže otoka Mljeta, Zlatni Rat otoka Brača, okupajte se u tirkiznom moru otoka Hvara i posjetite jedne od najpoznatijih hrvatskih atrakcija. Pogledajte više..