Motociklističke ture

Gulliver EAsy Ride (GEAR) ture i izleti za one koji su spremni istražiti svim svojim osjetilima!

GEAR


Prepustite nama sav posao a vi se opustite i uživajte u najboljim cestama, kulturi, smještaju i restoranima koje Hrvatska nudi.
Visoke planine, riječni kanjoni, dramatična obala i ceste samo su dio bogate ponude i povijesnih mjesta koja možete posjetiti. Naglasak ovih izleta je na vrsnim motociklističkim rutama kroz najljepše krajolike i divlju prirodu Europe. Izleti su osmišljeni kao opuštajući odmor s mnogo pauza za osvježenje, snimanje fotografija, divljenje pejzažima i najvažnijim znamenitostima tako da ne bude previše sati uzastopno provedenih na motoru. Cijeli tim, od pozadinaca to vođa puta, stoji iza svakog izleta u zajedničkim nastojanjima da svaki bude savršeno organiziran i da vožnja teče glatko. Dobrodošli su novi i iskusni vozači podjednako.
 

MOTOCIKLISTIČKE TURE 

Naše motorističke ture su osmišljene tako da se u potpunosti mogu prilagoditi vašim željama. Možete iznajmiti naše ili se voziti na vlastitim motorima. Želite potpuni doživljaj uz stučno vodstvo? Pridružiti će vam se naši iskusni vodiči. Radije vozite sami? Dobiti ćete plan puta i priručnik. Želite promijeniti plan puta? Tu smo da osiguramo poseban doživljaj kreiran upravo za vas.

IZLETI MOTOCIKLIMA 

Dnevni izleti vode vas u istraživanje predivnih područja dubrovačke rivijere i susjednih zemalja.

RENT-A-CHOPPER

Najam motocikla vam omogućuje vožnju i otkrivanje prirodnih ljepota u vlastitom ritmu. Koji god izlet da odaberete, čekaju vas ugodna iznenađenja!