Vjenčanja i bračna putovanja

Neka dan vašeg vjenčanja bude jedan od onih trenutaka čiste sreće!

Vjenčanja i bračna putovanja

FORMULAR ZA UPIT


"Budite radosni kad god Vam se za to pruža mogućnost i kad god za to nalazite snage u sebi, jer trenuci čiste radosti vrijede i znače više nego čitavi dani i mjeseci našeg života provedeni u mutnoj igri naših sitnih i krupnih strasti i prohtjeva. A minuta čiste radosti ostaje u nama zauvijek, kao sjaj koji ništa ne može zamračiti." (Ivo Andrić)
Neka dan vašeg vjenčanja bude jedan od trenutaka čiste radosti kojega ćete pamtiti cijeli život. Da bi se to realiziralo, najvažnija je vaša dobra volja i želja, a uz našu stručnu asistenciju i bogato iskustvo bit ćete korak bliže savršenom i jedinstvenom doživljaju.

USLUGE

  • Odabir lokacija za obred i svečanost
  • Catering 
  • Obrada i predaja potrebnih dokumenata
  • Osmišljavanje programa
  • Setovi usluga

SETOVI USLUGA

  • Smještaj
  • Prijevoz
  • Društveni program
  • Djevojačka i momačka večer

 

RUSTIKALNA VJENČANJA

Volite mirnije kutke, sljubljene s prirodom, udaljene od gradske vreve? U tom slučaju odaberite Konavle, krajnji jugoistočni prostor Dubrovnika, poznat po izuzetno bogatoj kulturi, tradiciji i običajima. Recite „da“ odjeveni u prekrasnu konavosku nošnju, ispred autentične mlinice iz doba Dubrovačke Republike, uz žubor rijeke Ljute. Za ljubitelje prirodnih ljepota i tradicije, tu su još i slikovite vile i imanja u životopisnim selima u unutrašnjosti Istre, seoska domaćinstva u Slavoniji i Baranji te Hrvatskom Zagorju, ...

PUSTOLOVNA VJENČANJA

Zašto se na ljubav i vjernost ne biste obvezali dok vam adrenalin juri žilama, baš kao što kajak juri brzacima? Mogućnosti su neograničene, upravo kao što je i vaša mašta. Zakoračite u novi život ploveći kajakom oko Dubrovačkih zidina ili leteći balonom iznad prekrasnih krajolika Hrvatske. Ako ste ljubitelji morskih dubina, izrecite sudbonosno „da“ pod morem ili pak u jednoj od bajkovitih špilja diljem Jadrana. Na vama je samo da se odlučite, opustite i uživate, a našem stručnom timu, s punim povjerenjem prepustite organizaciju do najsitnijih detalja.

ČARI JADRANA

Volite nepregledno modro prostranstvo, ploviti na jedrenjaku uz zalazak sunca, samo vi na malom otočiću, s bosim nogama na pjeskovitoj plaži, u nijemoj unutrašnjosti stamenog svjetionika? Podijelite radost najsretnijeg trenutka s čarima prekrasnog Jadrana. Hrvatska, kao zemlja 1185 otoka, otočića i hridi predstavlja pravi raj za ljubitelje istraživanja skrivenih hridi i uvala. Bilo da želite intimnu atmosferu, potpunu romantiku samo za vas dvoje ili pak nezaboravnu zabavu s mnoštvom uzvanika, naš iskusni tim omogućiti će Vam da na taj poseban dan sve vaše želje postanu stvarnost.

EKSKLUZIVNA VJENČANJA

Želite da vas nešto posebno podsjeća na jedinstveni trenutak kada ste odlučili ostati zauvijek zajedno? Neka to zaista i bude posebno, zabilježeno u magičnim prostorima najljepšeg grada, grada sklada i ljubavi - Kneževu dvoru, povijesnom muzeju, jednoj od najljepših palača Dubrovnika – palači Sponza, tvrđavi Lovrijenac koja se uzdiže na hridi visokoj 37 m, tvrđavi Revelin ili možda prekrasnim Dubrovačkim zidinama dugim 1940 m. Tu su još i brojni parkovi, paviljoni, prekrasni Arboretum, najstariji hrvatski spomenik vrtne kulture. Čekaju Vas i dvorci diljem Hrvatske, Dioklecijanova palača, 16 prekrasnih Plitvičkih jezera, vjenčanja u vinogradima i ostale jedinstvene lokacije.