Ture

Najbolji način da istražite Hrvatsku i njene susjedne zemlje!

Ture Hrvatska

www.croatia-roundtrips.hr

POGLEDAJTE VIŠE

Izaberite jedan od naših pomno osmišljenih paketa i uživajte u istraživanju najzanimljivijih mjesta ove regije. Bilo da izaberete auto turu, garantiranu turu ili jednu od naših grupnih tura sigurni smo da ćete zadovoljiti sve vaše potrebe.
Počastite se s prelijepim zemljama u neposrednoj blizini jedne drugoj  ili odaberite jednu za istraživanje na nekim od naših auto tura, garantiranih tura ili grupnih tura. Saznajte više o veličanstvenim lokalitetima svjetske baštine, predivnim nacionalnim parkovima i parkovima prirode koja će vas ostaviti bez daha, o bogatoj materijalnoj i nematerijalnoj ljudskoj baštini - tu je bogatstvo u otkrivanju fantastičnih lokaliteta. Gulliver je pomno osmislio višednevne ture koje će vas odvesti na gotovo svaki ugao bivše Jugoslavije i zadovoljiti svačiji ukus. Mnoštvo kulturne i vjerske baštine iz svih povijesnih razdoblja ostavlja bez daha. Pustolovine na koje će te naići su toliko pune adrenalina da će vam pomoći napustiti sav stres svakodnevnog života. Krajolik vas vodi u visoka brda, niske doline, duboko kristalno čisto more, jezera i rijeka. Gurmani s istančanim ukusom za hranu i vino mogu uživati u vrhunskim finim jelima. Mogućnosti su brojne i omogućiti će vam da odaberete najprikladniji odmor kojega ćete se sjećati u godinama koje dolaze. Ovisno o vašim željama, odlučite se za luksuzne autobuse te  posjetite nezaboravna mjesta koja ova zanimljiva regija ima za ponuditi.

GRUPNE TURE

Dopustite našem profesionalnom timu da vam asistira u kreiranju tura specijalno napravljenim po vašim željama i potrebama. Istražite skrivena mjesta, prirodne fenomene, bogatu povijest i jedinstvenu hranu i vino naše prekrasne regije koja će vam zasigurno ostati dugo u sjećanju. Pogledajte više..

GARANTIRANE TURE

Upoznajte ljepote, kulturu i tradiciju Hrvatske, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Odaberite jedan od garantiranih polazaka kreiranih od strane našeg profesionalnog tima i uživajte u otkrivanju regije bogate povijesti. Pogledajte više..

AUTOTURE

Volite slobodu, neovisnost, privatnost i komfort, onda su Gulliver Travel autoture pravi izbor za vas. Iskoristite stručno znanje našega tima u kreiranju vaših ruta. Sjedite u auto i uživajte u krstarenju prekrasnim, nezaboravnim krajolicima regije. Pogledajte više..

INDIVIDUALNE TURE

Bez obzira koji aerodrom izaberete za vaš dolazak mi imamo pravi itinerar za vas. Idealno za putnike koji žele istražiti otoke i gradove samostalno bez gnjavaže da sve sami rezerviraju.