natrag na sve

United People of Gulliver 2017

Gulliver obilježava uspješnu godinu te dodjeljuje nagradu za zaposlenika godine!

(Dubrovnik, 23. studenog 2017.) United People of Gulliver - UPG, događaj već dobro poznat zaposlenicima Gulliver Travela, održao se 21. i 22. studenog 2017. s ciljem informiranja zaposlenih o odličnim rezultatima i budućim aktivnostima te aktualnim promjenama.

Gulliver Travel, u želji za jačanjem svijesti o zajedništvu i timskom radu kao i motivaciji zaposlenika, organizirao je dvodnevno druženje zaposlenika kroz razne aktivnosti.

Prvi dan UPG-a održao se u Hotelu Kompas Dubrovnik gdje su CEO Goran Hrnić, CFO Hrvoje Jelić i direktorica operativnih sektora Nikolina Misir održali uvodnu prezentaciju o iznimnoj uspješnosti poslovne godine 2016./17., kao i budućim aktivnostima Gullivera. Nakon toga je uslijedilo zajedničko fotografiranje svih zaposlenika, ručak i sastanci sektora. U večernjim satima su se svi zaposlenici imali priliku zabaviti na tematskoj zabavi ''Lude sedamdesete'' u Restoranu Kantenari. Na večeri je proglašen i zaposlenik godine Ahmo Sarić iz Dubrovnika te drugoplasirana zaposlenica godine Željka Marušić iz Spita, dok je nagradu za sezonca godine dobila Ana Velić iz Poreča. U jutro 22. studenog, UPG se nastavio na izletu Montenegro Bay of Kotor Cruise, koji je dodatno obilježio timski duh Gullivera.

Još jednom čestitamo našim pobjednicima kao i svim zaposlenicima koji Gulliver Travel čine jačim no ikad!

23/11/2017